Vendég Isten Asztalánál

Az Isten hangja

Az Isten hangja
A hang az a szeretet hangja, a te hangod, az én hangom, a mi hangunk. Csak már elfeledted, elhagytad, mert az egód és a félelmeid kiirtották a lelkedből. Tanulj meg újra hallani. Azért nem jó, ahogy most vagy, mert a semmi felé haladsz és így hamar a végére érsz az életednek, ahol csak sötétség lesz és fájdalom. Fordulj meg, fordulj vissza, halld a hangomat, én segíteni jöttem neked, és ha hallgatsz rám, akkor a fényben fogsz járni, a szeretet veszi át a félelemnek a helyét.
De hiszen én nem is félek, miről beszélsz?
Akkor mondok valamit. Te úgy vagy, ahogy vagy. Minden nap bemész a munkahelyedre dolgozol, aztán hazamész, gyerekek, majd lefekszel aludni. De nem alszol el egyhamar, mert jönnek a gondok a fejedben, hogy holnap mit mond majd a főnököd a munkádra, mi lesz az iskolában a szülői értekezleten, mit fogtok enni a hónap utolsó napjaiban, jött a villanyszámla nem tudod befizetni. Látod mennyi mindentől félsz?
Ezt nem akarom, mondj olyasmit, amitől megnő a bátorságom és a hitem.
Várj, halld a szavaimat, a hangomat. Ne tegyél semmit sem ellenük, hadd, hogy átjárja a lelkedet a melegség, és a fény. Meditálj, érezd a könnyed, meleg áramlást a szívedben, mert ha ezt érzed már, akkor a lelked azon az úton van, ami hazavezet téged. Ha megtapasztalod ezt az érzést, ez annyi erőt fog adni neked, hogy napod minden percében vágyakozni fogsz erre az érzésre. Ha eltávolodnál, hívd elő ezt az erőt. Egy idő után már automatikusan fog menni az előhívás, amivel egyfajta pajzsot állítasz a kétségeknek és a sátán angyalainak. Cserébe pedig az én angyalaim fognak védeni, munkálkodni benned és körülötted. Így tartod meg a hitedet. Ez az erő pedig nem más, mint a fény és a szeretet ereje, a félelem és a sötétséggel szemben. Kérd napjában többször ezt az erőt és meglátod, ha kipróbálod, nem leszel hitetlen velem kapcsolatban sem. Így épülhet a hited és erőssé fogsz válni. Láthatod majd a változást magadon, és a körülötted élők is látni fogják. Fény fog körbe fogni, tiszta és erős erők lesznek úrrá rajtad. Mosolyogni fog a lelked, mert jól fogja benned magát érezni, és te is angyali módon fogsz másokra mosolyogni. Kérd mindezt, imádkozz, és legyen hited.Rendben.Mondj valamit az élet értelméről kérlek, de olyat, amit elhiszek.
Az attól függ, hogy mit hiszel el. Az emberek mondanak minden félét, hisznek sok mindenben, de többnyire mulandó dolgok foglalkoztatják őket, mulandó dolgokban hisznek.
De hát itt élünk ezen az emberekkel teli bolygón. Amit lát az ember, ami kézzel fogható, abban könnyebben hiszünk.
Figyelj. Nem minden esetben. Amikor lejöttél a Földre kaptál fent egy nagy áldást, ezzel az áldással együtt egy hús-vér testet. De a sátán nagyon sok esetben ezt a mennyei áldást elfeketíti. Miért sikerül neki? Mert hagyod, mert gyenge vagy, mert nem látsz, nem hallasz.Az igazi értelme az életednek az az, hogy visszavedd a sátántól azt, ami a tiéd, vagyis az áldást, amivel útnak indultál. Ez az igazi értelem, hogy visszakapd, és használd.De mindezt hogyan?Először is imádkozni kell és meditálni. Az ima a lelked beszélgetése velem, a meditálás pedig az univerzum erejéhez csatlakozás. Mindkettőre szükséged van, és mindkettő adott, hogy élj vele. Nem kellenek hangzatos szavak az imádhoz, csak annyit kell mondani, kérni, hogy gyógyítsd meg a lelkem, és az angyalok közben járnak érted. Ennek pedig a mindennapi életedben észre fogod venni – ha hallasz és érzékelsz – a jó és nyugtató hatásait. De ehhez, mint már mondtam hinned kell, hogy mindez igaz, és hinned kell abban is, hogy létezek én, és az angyalaim is. Nem kell, hogy bizonygasd az imádban a hitedet, hanem hittel kell kérned, mert ha így teszel, akkor szép lassan a lelked megnyugszik, vele együtt átalakul, és egyre szélesebb fény fog majd körülölelni téged. A fény pedig meleg lesz és nyugtató, át fog járni a szeretet ereje, és akkor mindent máshogy fogsz látni. Meg fog változni benned az értékek sorrendje, és fontossága. Más felé fogsz elindulni, más lesz fontos, mint amit eddig hittél. Ehhez az kell, hogy az út legelején el kell hinned, hogy én Vagyok, aki vagyok, vagyis hogy létezem és tudok neked segíteni. Anélkül a hited nélkül nem tudsz tovább lépni, hiába küldeném a szeretet fényét, nem fog átölelni. Minden embernek odaadnám, de nincs befogadási szándék. Nincs kérés, és amíg nem kérik az áldást, ha nem nyitják meg a szívüket felém, addig a sátán uralkodik felettük, és így nem tudok mit tenni.Túlságosan fennköltek nekem a szavaid, úgy érzem, hogy nem kaptam igazi választ.
Mert hamisan gondolkodsz. Az élet értelmét nem lehet ilyen, emberek adta képekben, fogalmakban meghatározni. Azt szívben kell érezni, ahova az erő jön, ahova fény kerül a félelem helyére. Áldás útján jön az erő és a fény. Nem tudom neked azt mondani, hogy holnap, ha felkelsz, már nem kell bemenned a munkahelyedre, mert megnyered a lottó ötöst. Amiről én beszélek az messze magasan több ennél. Hidd el, ha imádkozol és meditálsz, egy idő múlva összeköt az univerzum ereje imáddal. Hitből kérd ezt az áldást, amiről beszélek. Olyan elementáris erővel fogsz rendelkezni, olyan kristály tisztán fogsz érzékelni és látni, hogy az pont elegendő tudást fog biztosítani neked ahhoz, hogy meglásd az életed igazi, valós célját.Azt tanácsolom most neked, hogy tegyed le egy kis időre minden tervedet és minden este gyújts egy gyertyát a szobádban csendben imádkozzál, és meditálj. Ha nem tudsz meditálni és nem tudod, hogy mit kérj az imádban, akkor csak csendben üldögélj a gyertya fénye előtt. A csend is egy ima. Tisztít.Mára ennyi elég.Ne feledd,: Vagyok, Aki Vagyok. és beszélgetek veled, tehát Vagyok.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé.