Vendég Isten Asztalánál

A megtérés és a higgadtság segítene rajtatok, a béke és a bizalom erőt adna néktek! De ti nem akarjátok.

Ézs 30,15

Ezt magamon is érzem. Én is vacillálok, halogatom a megtéréshez szükséges érzések iránymutatásának tetteit, ami megfontoltságot és az élethez higgadtságot adna. Tudom, de mégsem lépek rá az útra. Azt hiszem, hogy az emberek 99 százaléka hasonló cipőben jár.

Ki kell, hogy javítsalak, az emberek 100 százaléka hasonlóan gondolkodik, mint te. Felismerik, látják sokszor az irányt, tudják, hogy változniuk kellene, de nem teszik meg. Nem akarnak változni, vagyis nincs erejük, nincsenek igazán rákényszerítve, és elhessegetik a jeleket, amiket kapnak, hogy merjenek érezni békét és igazi barátjuk legyen a bizalom. Istenben még ember soha sem csalódott. De ti nem akarjátok ezt a bizalmat és békét.

Miért nem?

Nem hisztek. Elfelejtettek hinni. Erről beszéltem az előzőekben, hogy Jézus idejében sem hittek az emberek a saját szemüknek, fülüknek, pedig ott járt a nép között, és tanított. Az embereknek meg van adva a választás lehetősége, de nektek az égi fény riasztó, féltek tőle. Azt mondjátok, hogy ez nem is lehetséges, nincs ilyen, túl jó, hogy elhiggyem, pedig látom, de mégis ez csak káprázat, nem igaz. Nincs meg a kapocs, elveszett bennetek a csatorna, amin kommunikálhatnék veletek. Pedig nekem is van egy világhálóm, amin mindent meg lehet osztani. Bármikor fel lehet rá csatlakozni, és nincsenek vírusok sem. Tiszta. És ez riaszt meg benneteket. Féltek a tisztaságtól, nem hiszitek el, hogy VAN Isten, és VAN mennyei tiszta fény, ami a tiétek lehet(ne). Pedig ez a tisztaság adhatna nektek kölcsönös békét és bizalmat az Isten felől és felé, az égi fénynek világhálóján keresztül.

Jobb nektek ami nincs, jobb nektek amit nem láttok, hallotok, jobb nektek nem hinni és gondolkozni, jobb nektek a békétlenség és a harag, jobb nektek a tudatlanság. Ezt gondoljátok, és nem is tudjátok elképzelni, hogy ezzel magatokat hagyjátok el, csapjátok be, és a SEMMI felé meneteltek. A semmi pedig a vég, nektek embereknek, és a világotoknak. Azonban a VÉG felé menetelve, még vissza lehetne sokaknak fordulni, akik felismernék, hogy van valami, ami mindennél fontosabb, ami meg kellene, hogy mentsen. Ez pedig minden egyes ember önnön lelke. Ehhez kell az erő, és ebből fejlődne ki a megtérés, a higgadtság, és a kölcsönös bizalom.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé.