Vendég Isten Asztalánál

Magamról

KOSZTOLÁNYI DEZSŐ: VENDÉG / részletek

“Egyszerre a szobában termett.Nem lehetett látni, hogy kicsoda-micsoda. Azt se lehetett látni, hogy alacsony-e vagy magas. Leült a karosszékbe, szemben velem. Rám kacsintott, szemtelenül.

Hirtelen ezt kérdezte:

– Mondd, szeretnéd újra kezdeni az életet?

– Nem értem.

– Azt kérdeztem – hangsúlyozott minden szót – szeretnél-e valamely formában ismét világra jönni?,

– Ó – dadogtam zavartan, csodálkozva, kitérően – az attól függ.

Hogy került ez ide? Ki engedte be? Miért tegez?

– Mást indítványozok: hajlandó volnál újra kezdeni a saját életedet?

– Egészen elölről?  

– Egészen előlről.” (…..)

Meghívtak az égiek Isten asztalához. Több hónapon keresztül átbeszéltük az éjszakákat és a nappalokat is. A beszélgetésből írtam egy könyvet, úgy, hogy írás közben nem tudtam megtervezni a következő betűt sem. Így jött létre az a bizonyos 275 oldal. Két éven át tartott… Ez által megtanultam a létezésre figyelni, és megbizonyosodtam, hogy megszólított a LÉTEZÉS. Teljesen felborította az életemet.
Először fel kellett fognom, hogy mi is történik velem, majd meg kellett tanulnom a létezésben hinnem úgy, hogy átadjam magam teljesen neki. Nem volt könnyű, hosszú hónapokon keresztül mindig és mindig gyakorolnom kellett azt türelmesen, hogy  legyűrjem az egómat, és csak a lelkem vezessen a gondolkodásomban és az életemben.
Jó sok időt töltöttem így el, hogy megtanuljam a létezést. Nem voltam azelőtt olyan nagyon energikus, céltudatos ember. Inkább az állandó vacillálók, hezitálók családjába tartoztam. Azonban, ahogy megtanultam létezni, minden megváltozott. 
Ma már tudom, hogy ez egy csoda…
Kialakult képességemet, –  hogy tisztán hallóvá váltam, –  a barátaimon teszteltem, és bevált. Sok  szituációt, történést tudtam helyre hozni, rávilágítva a hibákra, és a jövőbe nézve, az elkövetett hibákból tanulva a helyes irányba állítani az éppen eltévedt embertársaimat, a hit erejével. 
Mert ahhoz, hogy tanulj, fejlődj az utadon, először hinned kell a LÉTEZÉSBEN, anélkül nem tudok én sem segíteni.
Ha a fenti idézet arra késztetett, hogy igennel válaszolj, és újra akarod kezdeni az életedet, vagyis meg akarod kaparintani az ESÉLYT, akkor te is kezdj el létezni, segítek. Higgy a szeretetben és az Isteni világhálóban, ami sohasem akadozik, nem mondja, hogy “most nem érek rá” mert Ő MINDIG MEGHALLGAT Téged.
Engem egy olyan képességgel áldott meg a LÉTEZÉS, amivel közvetítem a szavait, és így segíteni tudok neked is abban, hogy megtaláld az EGYSÉGET magadban, vissza találj az elvesztett egyensúlyodhoz, és a személyes kétségeid bénító bilincseit le tud magadról rázni, hogy beteljesedjen az isteni szeretet benned, egy új esélynek az ígérete által.
Ha igennel válaszoltál a fenti kérdésre, akkor indulj el a LÉTEZÉS felé, dobd ki magadból minden felesleges, elnyűtt, kopott, hasznavehetetlen energiát. Egyszerűen kezdj el létezni.